• Grond, riolerings, en verhardingswerken
 • Sloopwerken
 • In- en verkoopbestratingsmateriaal
 • Contact

  Bedrijfshistorie

  Schermafbeelding 2016-01-13 om 14.26.00Gommers Grondwerken vind haar oorsprong in 1973 als Peter Gommers (beter bekend als Piet) zijn loonwerkbedrijf opstart. Het bedrijf, gevestigd aan de Wernhoutseweg in Zundert, verrichtte voornamelijk loon- en grondwerkzaamheden. Deze werkzaamheden werden veelal uitgevoerd in opdracht van de vele boomkwekerijbedrijven in de regio.
  Peters vrouw, Adrie Gommers, verzorgt vanaf dit moment de administratieve taken.Schermafbeelding 2016-01-13 om 14.26.03

  In 1984 is het bedrijf verhuist naar de huidige locatie aan de Grote Heistraat 1e te Wernhout. Op deze locatie heeft het bedrijf zich verder kunnen uitbreiden.
  Naast de loonwerkzaamheden werd de vraag naar het uitvoeren van grondwerkzaamheden in de hovenier- en (wegen)bouwsector steeds groter. Zo ook voor de plaatselijke overheid. Medio 1990, is het van oudsher loon- en grondwerkbedrijf, haar bedrijfsactiviteiten gaan uitbreiden met het uitvoeren van riolerings- en verhardingwerken in opdracht van aannemers, hoveniers en de plaatselijke overheid. Ook de vraag vanuit de particulieren sector met betrekking tot het aanleggen van sierbestrating en opritten werd steeds groter.

  Schermafbeelding 2016-01-13 om 14.26.08De oudste zoon Dimitri is in maart 1993 in het bedrijf gekomen. Ook de jongste zoon Patrick is het bedrijf vanaf september 1997 komen versterken. Door het in dienst treden van de twee zonen werd de nodige vakkennis met betrekking tot riolerings- en verhardingwerken binnen het bedrijf uitgebreid.

  Het huidige bedrijf is in 2003 door Dimitri en Patrick overgenomen. Echter Peter en Adrie zijn nog wel in het bedrijf werkzaam. De werkzaamheden die verricht worden bestaan voornamelijk uit sloop-, grond-, riolerings- en verhardingswerken in opdracht van (semi)overheden, aannemers, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren. Deze werkzaamheden worden zowel verricht in onderaanneming of als hoofdaannemer.Schermafbeelding 2016-01-13 om 14.26.11

  Sinds 2004 is ons bedrijf Veiligheid Checklist Aannemers (VCA*) gecertificeerd en sinds 2009 ook ISO 9001, alle personeelsleden zijn in het bezit van het VCA certificaat. Hierdoor mogen wij het KIWA kwaliteitskeurmerk voeren.

  In 2010 word het nieuwe bedrijfspand opgeleverd, een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, een modern kantoor gedeelte, werkruimte en loods voor de stalling van werktuigen en gereedschappen.

  Onze Projecten